Ultimele Știri

Bashar al-Assad: ”Dacă Europei îi pasă cu adevărat de soarta refugiaţilor, atunci să înceteze să susţină teroriştii”

bashar al assad

Preşedintele sirian, Bashar al-Assad, a apreciat că pentru a fi rezolvată cu adevărat problema imigranților, trebuie ca Europa să lupte împotriva terorismului.

Acesta susține că problema nu stă, de fapt, în disponibilitatea țărilor UE de a primi sau nu imigranți, și că Europa ar trebui să arate că îi pasă de imigranți nu neapărat prin primirea lor, ci prin lupta împotriva terorismului.

„Problema nu este dacă Europa acceptă sau nu refugiaţi. Trebuie neapărat rezolvată această problemă la sursă. Dacă Europei îi pasă cu adevărat de soarta refugiaţilor, atunci să înceteze să susţină teroriştii”, a declarat Assad.

Acesta declară că principalul lucru pe care și-l doresc refugiații este să fie în siguranță atât ei, cât și familiile lor: „Dacă întrebaţi orice sirian ce îşi doreşte astăzi, primul său răspuns va fi securitate şi stabilitate pentru toţi”, a continuat el.

Regimul sirian îi consideră terorişti, încă de la începutul conflictului în martie 2011, atât pe militanţii paşnici, cât şi pe rebeli şi jihadişti.

„Trebuie să continuăm dialogul în numele căutării unui consens, dar nu putem obţine succese reale atât timp cât mor oameni, cât timp continuă baia de sânge şi oamenii nu se simt în siguranţă”, a continuat preşedintele sirian.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Bashar al-Assad: ”Dacă Europei îi pasă cu adevărat de soarta refugiaţilor, atunci să înceteze să susţină teroriştii”

  1. Americanii au distrus tarile arabe pt. a le jefui, tot ei au infiintat statul islamic si il sustine si in prezent asa ca tot ei sa ia refugiatii in america si sa-i democratizeze. Sa le banii la acea grupare de satanisti intunecati care cauta distrugerea omenirii, ducerea in sclavie.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*