Ultimele Știri

Băsescu: Un partid mic care trece pragul electoral nu poate discuta cu un partid mare decât cu funcţia de premier pe masă

Liderul PMP, Traian Băsescu, a declarat că un partid maic nu poate discuta cu unguvern mare la guvernare decât dacă pune funcția de premier ”pe masă”.

Fostul președinte menționează că nu ar negocia cu un partid mic decât dacât dacă acesta se poate lăuda cu fucția de premier.

„N-aş discuta cu un partid mare decât cu funcţia de prim-ministru pe masă. Pe urmă mai vedem, miniştri proporţional cu procentele, ca să fie o guvernare echitabilă. Trebuie să ai prim-ministru dacă eşti partid mai mic. Un partid mic care trece pragul electoral nu poate discuta cu un partid mare, dacă vrea să nu se desfiinţeze, decât cu funcţia de premier pe masă”, a afirmat Băsescu la un post de televiziune.

În ciuda acestor declarații, Băsescu nu vrut să confirme sau să infirme informațiile conform cărora și-a dori șefia Executivului.

În opinia sa, cele mai mari şanse le are un guvern PNL-PSD, care s-ar rupe însă în mai puţin de un an, întrucât altfel ambele formaţiuni s-ar face ”ţăndări” pentru că electoratele lor sunt antagonizate, conform Gândul.info.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*