Băsescu susține că Tăriceanu nu ar fi avut nevoie de mită: ”E un om cu bani”

Fostul președinte Traian Băsescu aduce argumente în favoarea lui Călin Popescu Tăriceanu, declarând că acesta nu ar fi avut de ce să ia mită, pentru că este ”un om cu bani”.

Traian Băsescu declară că președintele senatului, Călin Popescu Tăriceanu, nu este ținta în acest dosar: „‘Nu cred. (…) Îl știu pe Tăriceanu, Tăriceanu e un om cu bani. El n-a avut nevoie să ia o mită de un milion, de asta n-am crezut-o de la bun început. Deci indiferent care e părerea mea despre el, din acest punct de vedere, la cât îl cunosc, nu cred că Tăriceanu este omul care să condiționeze o numire pe bani”.

Acesta a mai spus că ținta în acest caz este „primitorul banilor”.

„Cred că în acest caz, ținta este primitorul banilor, pentru că a fost la schimb, și Bogdan Olteanu a și făcut greșeala să anunțe el, în calitate de președinte al Camerei Deputaților, (…) cine va fi noul guvernator al Deltei Dunării. N-a anunțat-o Executivul, n-a anunțat-o Tăriceanu, deci ceva e în neregulă. (…) Ce treabă avea președintele Camerei Deputaților să anunțe cu două zile înainte de numire că Liviu Mihaiu va deveni guvernatorul Deltei?”, a spus Băsescu.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *