Ultimele Știri

Băsescu se pregătește de campanie. UNPR neagă alianța

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a anunțat cum va aborda Mișcarea Populară alegerile din iunie. Băsescu explică faptul că lumea nu are nevoie de programe stufoase. Controversatul personaj politic anunță că MP va veni în fața alegătorilor cu programe credibile. 

Am discutat cu membrii CEN care sunt priorităţile noastre de campanie locală. Decizia a fost să nu ne prezentăm cu programe stufoase, programe din care să se vadă din capul locului că tentaţia este să amăgeşti populaţia. Programele candidaţilor noştri trebuie să fie relativ scurte, concise şi credibile. Este esenţial ca Mişcarea Populară să se prezinte în alegeri cu programe credibile.

Traian Băsescu – fostul preşedinte al României

Una din bârfele de pe scena politică este că MP-ul lui Băsescu pregăteşte în secret o alianţă cu UNPR. Fostul deputat PDL,  Vasile Gherasim, acum UNPR-ist, neagă varianta, dar nu o exclude pe viitor.

La UNPR, Gabriel Oprea nu mai conduce formaţiunea politică, dar rămâne …un consilier strategic. Cel puţin acestea sunt declaraţiile care vin din interiorul formaţiunii politice.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Băsescu se pregătește de campanie. UNPR neagă alianța

  1. Dacă face Băsescu marea greșală aliinduse cu UNPR autuci asta este ceva ce pune punct la multe bile albe primite din partea alegătorilor și susținătorilor lui eu cred că el are șanse mari si fără acest grup de jigodi masone și jefuitori de neam și tară

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*