Ultimele Știri

Băsescu: Politicienii de la Bruxelles nu vor să mai spună ”Crăciun Fericit”, ci ”Felicitări de sezon”, pentru a nu supăra islamiștii

traian basescu

Traian Băsescu critică în termeni duri decizia oficialilor europeni de a înlocui urarea ”Crăciun Fericit” cu ”Felicitări de Sezon”. În opinia sa, fostul președinte al României consideră cu subînțeles acest lucru, drept o apropiere de dictatură, cu o aluzie la Moș Gerilă inventat de comuniștii lui Stalin.

„Pentru voi, bruxellezii, felicitări de sezon! Pentru noi, ROMÂNII, CRĂCIUN FERICIT!

Pentru a nu-i supăra pe islamiștii veniți buluc în inima Europei, politicienii de la Bruxelles au stabilit să nu mai spună și să nu mai scrie ”Crăciun Fericit”, ci “FELICITĂRI DE SEZON”. Mai este puțin și-l vom înlocui și pe Moș Crăciun cu Moș Gerilă. Vă sună cumva cunoscut?
Mai mult, în problema cotelor de islamiști, a început să se audă zgomotul pumnului izbit în masă al Berlinului utilizînd, cel mai adesea, brațul artificial, Comisia Europeană. Vă sună cumva cunoscută povestea pumnului în masă doar că izbit la Moscova și nu la Berlin?
Cea mai viabilă soluție pentru viitorul României este apartenența la Uniunea Europeană. De aceea, avem obligația s-o apărăm cu valorile culturale și politice care au consacrat-o.”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*