Ultimele Știri

Băsescu: L-am citit pe Cioloș, vrea să fie în tabăra câștigătoare fără să riște

Fostul președinte Traian Băsescu declară că premierul Dacian Cioloș ”vrea să fie în tabăra câștigătoare fără să riște”, referindu-se la alegerile parlamentare din luna decembrie.

„L-am citit pe Cioloș. Cioloș vrea să fie în tabăra câștigătoare (…) fără să riște”, a spus Băsescu, la un post de televiziune.

Conform acestuia, premierul guvernează cu liberalii și are ca șef de cabinet o persoană din PSD.

„Eu l-am susținut, eram președinte când s-a făcut actuala Comisie Europeană cu Jean Claude Juncker, pentru un mandat la agricultură. Aproape mă înțelesesem cu Juncker, ori pentru agricultură, ori pentru dezvoltare regională. (…) Îl sun pe Jean Claude, că se apropia încheierea Comisiei. Jean Claude Juncker fiind un PPE-ist înrăit îmi zice: Păi, Cioloș a venit la mine să-mi spună că dacă se dă portofoliul agriculturii la socialiști, el trece la socialiști. Ăsta-i Cioloș acum, ăsta e caracterul omului onest. (…) Dovadă, acum guvernează cu liberalii, dar șeful său de cabinet, mâna lui dreaptă ca și consilier este din PSD. Deci, Cioloș a pus întotdeauna ouăle peste tot cu o șmecherie și o viclenie incredibilă. Omul onest, același om onest l-a ținut pe Tobă (…), îl ține pe șmecherul ăla de la energie”, a mai spus Băsescu., conform Agerpres.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*