Ultimele Știri

Băsescu despre Oprea: „Onoarea de general de care face atâta caz îl obligă să demisioneze”

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat că vicepremierul Gabriel Oprea ar trebui să își dea demisia, mai ales ținând cont de faptul că ”onoarea de general îl obligă”.

Cu toate acestea, Băsescu spune că nu Oprea este responsabil de moartea polițistului, ci cel care i-a dat ordin să se așeze în fața coloanei, adăugând că zece ani nu a văzut motocicletă în faţa coloanei sale oficiale şi că ordonanţa SPP trebuie „zburată”.

Fostul președinte a ținut să menționeze că tocmai gradul de general de acre Oprea face ”atâta caz”, ar trebui să îl oblige să își dea demisia în mijlocul acestui scandal: „Onoarea de general de care face atâta caz îl obligă să demisioneze”, a declarat Traian Băsescu, la B1 TV.

Băsescu a mai spus că nu vrea să facă „jocuri politice” dar, referitor la numărul mare de deplasări cu coloană oficială ale lui Oprea, este convins că acesta a exagerat şi a folosit serviciile poliţiei şi în scopuri personale, pentru a merge la restaurant sau la nunţi.

„Aici sunt convins că a exagerat Oprea, e stilul lui… probabil şi la restaurant şi la nunţi s-a dus cu coloană oficială”, a comentat el. Întrebat de ce i-a acordat două stele de general lui Gabriel Oprea, fostul preşedinte a mai spus că „generalii în rezervă se avansează mult mai uşor, la propunerea consilierului pentru securitate naţională sau a ministerelor”.   

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*