Băsescu despre moartea lui Condrea

basescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Suceava, despre moartea lui Dan Condrea, că exclude impicarea vreunui serviciu românesc, în condiţiile în care acestea „te pot compromite, te pot ajuta să ai un dosar, dar nu să meargă la abordări de tip mafiot”.

Băsescu a afirmat, într-o conferinţă de presă, despre cazul Hexi Pharma, pe care îl consideră „grav”, că nu se poate pronunţa încă, pentru că are foarte multe neclarităţi, dar este sigur că în legătură cu moartea lui Dan Condrea nu sunt implicate serviciile secrete.

„Nu m-am pronunţat despre cazul Hexi Pharma, ceea ce rar mi se întâmplă. Nu m-am pronunţat pe o problemă care pare importantă, în care serviciile sunt suspectate. Nu mă voi pronunţa nici astăzi, pentru că sunt lucruri care mie îmi sunt neclare. Ce vă pot spune cu certitudine privind la speculaţii. Cine l-a omorât pe Dan Condrea? Exclus ca vreun serviciu românesc să se ocupe cu aşa ceva. Exclus. Ştiu foarte bine cum lucrează serviciile. Te pot compromite, te pot ajuta să ai un dosar, dar nu să meargă la abordări de tip mafiot. Asta nu pot să cred”, a spus Traian Băsescu.

Fostul preşedinte a evitat să spună care sunt neclarităţile pe care le are faţă de acest caz.

„Am foarte multe neclarităţi şi de asta nu mă pronunţ pe caz, pentru că este atât de grav încât cred că exprimarea hazardată a unui fost preşedinte poate da nişte confuzii extraordinare şi de aceea mă abţin”, a afirmat Băsescu, adăugând că atunci când va avea lucrurile clare şi îşi va putea asuma ceea ce spune, se va pronunţa cu siguranţă.
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *