Ultimele Știri

Băsescu despre Dacian Cioloș: ”Premierul desemnat a avut curaj. Este un om responsabil”

basescu

Traian Băsescu vine cu o poziție nouă în ceea ce privește programul de guvernare al premierului desemnat Dacian Cioloș și pare că este pozitiv cu privire la activitatea pe care o va avea acesta în calitate de premier, apreciindu-l ca fiind un om ”responsabil”.

„Este clar că premierul Dacian Cioloş nu putea să cunoască toată echipa. (…) Ce apreciez la Cioloş este capacitatea de a reveni. Gândiţi-vă că un ministru cu o prestaţie sub orice critică ar fi fost desemnat de PSD într-un Guvern PSD. Vă asigur că, dacă primea votul PSD, nu se uita la realităţile publice. Premierul desemnat a avut curaj şi decenţa să revină asupra a două nominalizări până acum, ceea ce arată că este un om responsabil”, a spus Băsescu.

Băsescu este de părere că retragerea celor două propuneri de miniştri pentru Justiţie şi Sănătate arată că Dacian Cioloş este determinat să aibă un cabinet bun. „Acest lucru pe mine mă impresionează”, a afirmat preşedintele MP.

Băsescu a susţinut că programul prezentat de Dacian Cioloş nu poate fi acceptat ca un program de guvernare, apreciind că este o listă de deziderate scrise de miniştri propuşi.

„Am convingerea că premierul Dacian Cioloş este capabil să preia semnalele publice şi să îmbunătăţească lucrurile. Sincer să fiu cred că aici a fost o eroare de management al timpului”, a afirmat preşedintele MP.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*