Ultimele Știri

Băsescu contrazice raportul SIE care arată că nu este niciun ofițer sub acoperiere printre candidații la prezidențiale

Vicepreședintele Comisiei de control SIE, Ilie Sârbu, a declarat în cursul zilei de ieri că serviciul de informații a transmis comisiei, sub semnătura directorului Teodor Meleșcanu, un raport care arată clar că nu există niciun candidat la alegerile prezidențiale, ministru sau parlamentar, care să fie agent acoperit al acestui serviciu. Băsescu nu este de acord cu acest rezultat și este de părere că Ilie Sârbu minte în acest caz.

Traian Băsescu a declarat că Ilie Sârbu acoperă doar jumătate de ceea ce el a declarat. El a adăugat că atunci când a făcut publică declarația că este vorba despre un ofițer acoperit sau un fost ofițer acoperit printre candidații la prezidențiale, a procedata astfel pentru că nu poate știi când și dacă acestuia i-a încetat mandatul.

”Oricine, ca cetăţean, trebuie să ştie că are un preşedinte care nu are nimic de ascuns. Domnul Sârbu a minţit prin omisiune astăzi. Şi nu numai astăzi. Dânsul e într-o lungă campanie. De când am făcut această afirmaţie nu conteneşte să îşi aducă aminte că nu există nu ofiţer acoperit în familia dânsului. Sau dosarul lui Băsescu? Frate, îmi căuaţi dosarul de 25 de ani. Nu este”, a spus Băsescu.

Ilie Sârbu a subliniat însă miercuri, referindu-se la solicitarea ACL, că nu este nevoie de o comisie de anchetă, altfel, se întreabă senatorul, ”ce rol ar mai avea comisiile de specialitate”.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*