Ultimele Știri

Băsescu: Cele mai puternice femei din România, Codruța Kovesi și Elena Udrea

traian basescu

Fostul președinte al României a făcut o serie de declarații într-un interviu la TVR, despre familia sa și câteva aspecte ale vieții politice din țara noastră. În opinia lui Traian Băsescu, ”a trecut vremea bărbatului macho”, deoarece ”femeile  au dovedit în momente critice că sunt mai bărbate decât mulţi bărbaţi”.

Întrebat care este cea mai puternică femeie din România, Traian Băsescu a răspuns: „De fapt, sunt două femei puternice în România. Laura Codruţa Kovesi este puternică. Este şefă de instituţie şi asta te face puternic. Şi Elena Udrea este puternică. Suportă presiunea instituţiei şi rămâne puternică.”

Traian Băsescu a afirmat că Elena Ceaușescu este principala vinovată pentru imaginea proastă pe care românii au avut-o, după 1989, faţă de primele doamne.

„Femeile – când le dai susţinere şi încredere – au o abnegaţie dusă până la extrem, tocmai pentru a proba că sunt o alegere bună. Uneori greşesc, alteori depăşesc un prag (…) Femeile au o problemă: pun multă pasiune când văd la o altă femeie o geantă sau un obiect pe care ele nu îl au (…) Marea problemă a femeilor este că, deşi sunt susţinute de bărbaţi, nu se susţin ele între ele”

Traian Băsescu a declarat că ar vota fără problemă o femeie pentru funcţia supremă în stat, cu o singură condiţie: „Să nu fie prietena lui Voiculescu!”

„Femeile au dovedit în momente critice că sunt mai bărbate decât mulţi bărbaţi (…) A trecut vremea bărbatului macho! (…) Uitaţi-vă în declaraţiile de avere ale politicienilor şi veţi constata că sunt mulţi bărbaţi care câştigă mai puţin decât soţiile lor!”, a mai declarat fostul șef de stat.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*