Ultimele Știri

Băsescu către Udrea la Congresul PMP: Sper să-mi confirme încă o dată că e un om cinstit

Deși nu confirmase participarea, fostul președinte Traian Băsescu a venit la Congresul Partidului Mișcarea Populară, care își alege, astăzi, noua conducere, având în vedere că Elena Udrea și-a anunțat demisia de la șefia partidului în urma implicării sale în două dosare de corupție.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a ținut un discurs la Palatul Parlamentului, în care a anunțat că vrea să fie „un partener pentru PMP” şi i-a mulţumit public Elenei Udrea, precizând că apreciază „delicateţea” acesteia de a nu fi prezentă la eveniment.

„V-aș spune cum v-am văzut eu de la Cotroceni, ați trecut prin două alegeri și la ambele ați trecut pragul, ceea ce este excepțional. Am văzut și că existau voci în presă care vedeau PMP-ul îngropat, iată că astăzi sunteți într-un Congres cu un număr de participanți care poate fi invidiat de orice partid.

Aș vrea să vă multumesc pentru tăria pe care ați avut-o, o mână de oameni, cei din sală, cei de la prezidiu, dna președintă Elena Udrea. Chiar dacă nu e aici, eu țin să-i mulțumesc dnei Elena Udrea și apreciez delicatețea gestului domniei sale de a nu fi în sală.

Sper să se bucure de condiții corecte ca să se poată apăra și sper să-mi confirme încă o dată că este un om cinstit., a spus Traian Basescu, în aplauzele celor prezenți.

La congres, participă 756 de delegaţi şi este prezentată o singură moţiune «România implicată-PMP partidul schimbării» , susţinută de unicul candidat la preşedinţia partidului, Eugen Tomac. Potrivit listei care însoţeşte candidatura lui Tomac, prim-vicepreşedinte al PMP va fi Siegfried Mureşan, iar secretar general al PMP va fi Dorel Onaca.

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on Băsescu către Udrea la Congresul PMP: Sper să-mi confirme încă o dată că e un om cinstit

  1. …..de fricã a ieshit maimutzoiul bãsescu de sub masã ca sa’o „avertizeze” pe fosta metresã sã fie atentã la „declaratziile” pe care le va face……..

  2. Iulian Doroftei // 8 februarie 2015 at 16:46 // Răspunde

    Ba da ce logica de cacat ai. A iesit Basescu de frica sa o avetizeze pe Udrea… ce dracu ai in cap? De unde scoti scenariile astea, din picior?

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*