Băsescu: Acum vedeţi forţa turnătorului Voiculescu şi spaima oamenilor politici de televiziunile lui

  • Adelina Mitrache
  • 18 februarie 2016
  • Politică
basescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu a criticat în termeni duri prestaţia politicienilor pe tema Intact, mai puţin cea a premierului Dacian Cioloş, spunând că evenimentele de miercuri demonstrează că România trebuie să rămână sub incidenţa MCV, dar declarându-se de acord cu votul în cazul Voicu.

CITEȘTE ȘI: Anunțul Cameliei Voiculescu pentru angajații Antenei 3

”Ce am văzut la Senat azi, prin interventiile dlui Mircea Geoană, un demagog perfect, a doamnei Jipa, a doamnei senator Anghel nu arată decât că suntem departe de a avea motive să cerem ridicarea MCV. Discuţiile s-au dus într-o zona a minciunii. Nicio instuţie a statului nu a îndrăznit să ceară ridicarea licenţei de emisie a postului Intact. Singura chestiune e aplicarea unei hotărâri judecătoreşti”, a declarat Traian Băsescu, liderul Mişcării Populare.

CITEȘTE ȘI: Băsescu îl atacă dur pe Tăriceanu în scandalul evacuării sediului Intact

El a susţinut că ANAF a făcut doar o notificare în conformitate cu legea şi că numai printr-o hotărâre judecătorească televiziunile trustului Intact ar putea fi evacuate.

”S-a intrat într-o linie a propagandei mincinoase. M-am întrebat de ce. Acum vedeţi forţa şi influenţa turnătorului Voiculescu şi spaima oamenilor politici de televiziunile care i-ar putea ataca. Jalnică grupare de politicieni am putut să văd azi în Senat”, a adăugat Băsescu.

CITEȘTE ȘI:Dragnea sare în ajutorul lui Voiculescu: Se închid cinci televiziuni!

El a atacat şi declaraţia făcută de preşedintele Klaus Iohannis pe tema Intact.

”Cred că cea mai grea lovitură dată justiţiei a fost afirmaţia făcută de premierul de la Grivco, actualul preşedinte al României. Este un element fundamental care arată de ce România trebuie să continue să rămână sub Mecanismul de Cooperare şi Verificare pe Justiţiei, atât timp cât politicienii de la vârful statului îşi permit să relativizeze obligaţia de a respecta o hotărâre judecătorească definitivă dată acum mai bine de un an şi jumătate”, a reacţionat liderul Mişcării Populare.

CITEȘTE ȘI: Dacian Cioloș despre evacuarea trustului Intact: ”ANAF a respectat legea”

El spune că a apreciat verticalitatea premierului Dacian Cioloş, care a rămas ferm pe ideea de respectare a legii, chiar dacă a încercat să dea speranţe că se vor găsi soluţii alternative.

De asemenea, Traian Băsescu a reacţionat şi la votul deputaţilor dat pe solicitările DNA în privinţa deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun. El a ţinut să precizeze că este un adversar al arestărilor inutile.

CITEȘTE ȘI: Adrian Năstase îl învinovățește pe Klaus Iohannis de scandalul de la Antena 3

”Însăşi Camera Deputaţilor a tratat diferit solicitarea pentru cei 2 deputaţi. Sunt de acord cu poziţia Camerei Deputaţilor în privinţa lui Mădălin Voicu. Din informaţiile publice am aflat că e acuzat de trafic de influenţă, deci nu a încercat să modifice probe, să convingă martori să dea mărturii mincinoase. Despre Nicolae Păun… se vede din nou frăţia, la Nicolae Păun, PSD-PNL. Întâmplător, nu s-a mai realizat cvorumul pentru votul cu privire la arestare. Spectaculos, însăşi preşedintele PNL, dna Gorghiu, a părăsit prima sala. Avem în continuare nevoie de MCV”, a conchis fostul şef al statului.

loading...

2 thoughts on “Băsescu: Acum vedeţi forţa turnătorului Voiculescu şi spaima oamenilor politici de televiziunile lui

  1. La ce să ne așteptăm în ziua de azi, din partea Guvernului?

    mcppress.ro/forum/viewtopic.php?pid=9936

  2. BASESCULE SI TU AI FOST CA EI ,,, SI CRED CA NUMAI UN NOU 1907 CARE SA I CONDAMNE LA MOARTE PRIN IMPUSCARE IN PIATA UNIVERSITATII NE VA SCAPA NE NENOROCITII ASTIA DE TRADATORI DE TARA SI DE NEAM APOI SA DECLARAM ROMANIA TARA NEUTRA ,, DESTEAPTA TE ROMANE !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *