Ultimele Știri

Baronul Nicușor, amendat de patru ori din cauza scandalului produs în sala de judecată

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, Nicuşor Constantinescu, aflat în arest preventiv, a făcut scandal în sala de judecată și a fost amendat de patru ori de către Curtea de Apel Bucureşti.

Baronul a fost adus joi pe targa, cu o ambulanţă, la Curtea de Apel Bucureşti, unde se judecă dosarul în care este acuzat că a plătit 30 de milioane de lei din bugetul CJ pentru plantarea de perdele forestiere şi pentru alte proiecte care nu s-au realizat.

După scandalul pe care l-a avut cu judecătorii, lui Nicușor Constantinescu i-a crescut tensiunea și a cerut să fie dus la un spital din Capitală.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost arestat pentru 30 de zile, începând cu data de 20 mai. Acesta a fost scos de jandarmi de la spitalul unde se internase cu trei zile înainte şi dus în faţa judecătorilor. Anchetatorii au cerut înlocuirea controlului judiciar cu o măsură mai drastică întrucât Nicuşor Constantinescu nu s-a prezentat la termenul de judecată motivând că este bolnav. La începutul anului 2014, acesta a mai fost protagonistul unui episod controversat: a rămas în Statele Unite, unde plecase pentru investigaţii medicale, şi după expirarea termenului fixat de instanţă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*