Baronul Nicușor, amendat de patru ori din cauza scandalului produs în sala de judecată

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, Nicuşor Constantinescu, aflat în arest preventiv, a făcut scandal în sala de judecată și a fost amendat de patru ori de către Curtea de Apel Bucureşti.

Baronul a fost adus joi pe targa, cu o ambulanţă, la Curtea de Apel Bucureşti, unde se judecă dosarul în care este acuzat că a plătit 30 de milioane de lei din bugetul CJ pentru plantarea de perdele forestiere şi pentru alte proiecte care nu s-au realizat.

După scandalul pe care l-a avut cu judecătorii, lui Nicușor Constantinescu i-a crescut tensiunea și a cerut să fie dus la un spital din Capitală.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost arestat pentru 30 de zile, începând cu data de 20 mai. Acesta a fost scos de jandarmi de la spitalul unde se internase cu trei zile înainte şi dus în faţa judecătorilor. Anchetatorii au cerut înlocuirea controlului judiciar cu o măsură mai drastică întrucât Nicuşor Constantinescu nu s-a prezentat la termenul de judecată motivând că este bolnav. La începutul anului 2014, acesta a mai fost protagonistul unui episod controversat: a rămas în Statele Unite, unde plecase pentru investigaţii medicale, şi după expirarea termenului fixat de instanţă.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *