Ultimele Știri

Baronul roșu de Teleorman ocupă funcția de șef interimar al PSD

dragnea

Liviu Dragnea este noul preşedinte interimar al PSD, el fiind votat, miercuri, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al partidului. Dragnea şi-a anunţat, oficial, candidatura pentru interimatul la şefia partidului cu doar o zi înaintea şedinţei CExN.

Membrii Consiliului Executiv al PSD au început, miercuri, să voteze secret cu buletine pentru unul dintre cei doi candidaţi la preşedinţia PSD, Rovana Plumb şi Liviu Dragnea, în timp ce premierul Victor Ponta a plecat din sală, precizând că are o întâlnire, dar că se întoarce să voteze.

Victor Ponta a mai spus că indiferent cine va câştiga bătălia internă, fie că este Liviu Dragnea, fie că este Rovana Plumb, va lucra cu ei, tot aşa cum şi ei l-au susţinut până acum.

„Mă duc că am o  întâlnire şi vreau să spun un singur lucru că sunt convins că PSD e la fel de unit după întâlnirea asta şi am asigura că oricine va fi Rovana sau Liviu eu lucrez cu ei pentru că amândoi m-au ajutat foarte multt. Mă întorc să votez”, a spus Ponta, la ieşire.

Membrii PSD au avut de ales dintre cei doi candidaţi Rovana Plumb şi Liviu Dragnea. În timpul şedinţei unii participanţi au propus şi candidatura Ecaterniei Andronescu, însă aceasta a refuzat, au precizat surse din PSD.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, miercuri, că l-a susţinut pe Liviu Dragnea pentru şefia interimară a PSD, iar congresul partidului va avea loc în noimebrie.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*