Ultimele Știri

Baronul Constanței ajunge în arest

Judecătorii Tribunalului Bucureşti au decis, arestarea fostului preşedinte al CJ Constanţa, Nicușor Constantinescu. Baronul a fost săltat de pe aeroportul Otopeni și a fost adus în fața magistraților.  Nicușor Constantinescu a încercat să îi înduplece pe judecători, dar nu a reușit să îi convingă, astfel acesta își va petrece următoarea noapte în arestul poliției.

Constantinescu a încercat timp de aproape două ore să îi convingă pe judecători, explicând de ce a fost nevoit să râmână aproape jumătate de an în Statele Unite ale Americi, și a vorbit despre operația de cancer la prostată și de tratamentul pe care a trebuit să îl urmeze. Constantinescu a vrut să o impresioneze pe judecătoare și a încercat să îi arate drenul pe care îl are montat în zona abdomenului.

Constantinescu a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie în trei dosare penale. Într-unul dintre acestea este acuzat că nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa, în altul că nu s-a supus controlului Curţii de Conturi, iar în cel de-al treilea, pentru că a atribuit nelegal terenuri.

Baronul Nicușor Constantinescu își va petrece următoarele 30 de zile la închisoare.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*