Ultimele Știri

Baronul Bunea Stancu a intrat în vizorul DNA

bunea-stancu

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au făcut percheziţii, joi dimineaţă, la sediul Consiliului Judeţean Brăila şi la locuinţa şefului instituţiei, Gheorghe Bunea Stancu cunoscut ca baron local şi om de bază în angrenajul în Partidului Social Democrat.  Acesta este vizat într-un dosar privind contracte pe bani acordate unor firme prietene.

Cele trei firme suspectate, între care una controlată de Gheorghe Bunea Stancu deţin monopolul lucrărilor licitate de CJ Brăila, au declarat, surse judiciare, care au precizat că prejudiciul în dosarul în care se fac percheziţii, vineri, la Brăila este de aproape trei milioane de lei.

Dosarul în care anchetatorii fac percheziţii la sediul CJ Brăila şi la locuinţa lui Bunea Stancu vizează modul în care au fost organizate şi s-au derulat procedurile de achiziţie publică organizate de această instituţie în perioada 2009-2011.

Cele trei firme au, în prezent, monopol pe lucrările scoase la licitaţie de instituţia condusă de Gheorghe Bunea Stancu, fiind, practic, singurele care câştigă contractele de achiziţie publică pe plan local şi judeţean.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*