Ultimele Știri

Barca prieteniei ”neprețuite” dintre Dragnea și Ponta nu s-a scufundat

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu Victor Ponta, și care pare că în ultimul timp ”s-a răcit”. Printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Dragnea a explicat ce simte pentru ”prietenul lui neprețuit”.

Dragnea recunoaște că lucrurile nu au stat prea bine între el și Victor Ponta, în ultimul timp, și că aceste lucruri se datorează presiunii la care a fost supus premierul, politica adunând „nori grei” asupra sa.

„Am puţini prieteni la care ţin cu adevărat, iar Victor e unul dintre aceşti puţini. (…) Am văzut în el şi văd în continuare un tânăr înzestrat pentru politica mare cum puţini au fost. L-am secondat cu credinţă, l-am sprijinit cu loialitate şi am primit, până nu de mult, acelaşi tratament din partea lui. În ultima perioadă însă, când asupra lui Victor politica a adunat nori grei, prietenul meu a început să dea semne de răceală. Sunt convins că presiunea în care a lucrat în ultima vreme l-a făcut să-şi piardă calmul şi echilibrul, iar acest nepreţuit prieten al meu mi-a creat impresia că, dintr-o dată, ne-am răcit”, a scris Liviu Dragnea, pe Facebook.

De asemenea, președintele interimar își scuză afirmațiile pe care le-a făcut în public despre premier, motivând aceste ieșiri prin faptul că Ponta a făcut gesturi ”anapoda”, care l-au făcut confuz și l-au instigat să se grăbească cu anumite reproșuri publice.

„Am crezut că prietenii nu se lasă unul pe celălalt în nedumerire, că prietenii îşi telefonează oricât de grave ar fi împrejurările, că prietenii işi cer unul altuia ajutorul la greu. Ei bine, fiindcă tânărul meu prieten a făcut câteva gesturi anapoda, pentru că a părăsit o vreme toate aceste reguli ale prieteniei, m-am grăbit să-i fac reproşuri în public”.

Acesta adaugă că prietenia dintre el și Victor Ponta nu a suferit modificări, și îl asigură pe acesta că îi va fi mereu alături, în orice situație. Cei 6 ani de prietenie, spune Liviu Dragnea, ”nu pot fi șterși cu buretele”.

„Prietenia mea pentru el este azi intactă. Îl asigur că, oricât de grea i-ar fi povara pe care a ales s-o poarte, eu o să-i stau mereu alături cu vorba şi cu fapta. Nu contează cine cum a votat într-o adunare politică, nu contează cine pe cine a sprijinit. Am fost apropiaţi şi sper să fim în continuare la fel de apropiaţi, fiindcă nu se pot şterge cu buretele cei aproape şase ani de când am pornit împreună să facem lucruri pe care le-am vrut mari”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*