Ultimele Știri

Bărbat, salvat de pe șinele de metrou, la stația Pața Unirii

metrou

Doi bucureşteni au scăpat ca prin urechile acului, fără să fie loviţi de tren, în staţia de metrou Unirii.

Unul dintre ei a alunecat şi a căzut pe şine, iar celălalt a sărit imediat să-i dea o mână de ajutor. Primul a fost urcat în siguranţă pe peron, însă cel de-al doilea bărbat n-a mai apucat să iasă la suprafaţă. A reuşit să se întindă la pământ, într-un refugiu, pentru a nu fi lovit de trenul care venea în viteză, informează B1 TV.

Au fost momente dramatice la metrou. Poliţie, dar şi simpli călători, l-au încurajat secunde în şir pe un bucureştean aflat pe şinele de metrou să-şi păstreze calmul şi să găsească o soluţie de a se salva din calea trenului. Omul sărise să-l ajute pe un alt bucureştean căruia i se făcuse rău pe peron, se dezechilibrase şi căzuse chiar pe şine. Salvatorul său n-a stat pe gânduri şi a intervenit să-l împingă pe peron, lucru pe care a reuşit să-l facă doar cu câteva secunde înainte de sosirea trenului.

Pentru el, în schimb, era prea târziu. Puţinul timp rămas nu era suficient pentru ca bărbatul să urce înapoi pe peron. Poliţia care se afla deja la faţa locului a venit însă cu o soluţie salvatoare. L-a sfătuit pe bucureştean să se trântească la pământ, într-un refugiu, astfel încât trenul să treacă pe deasupra lui.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*