Ultimele Știri

Bărbat, înjunghiat în Capitală de un individ căruia i-ar fi datorat bani. În scandal a fost rănită și iubita sa, însărcinată

crima cutit

Incident sângeros luni seara în Piața Gorjului din Capitală. Un bărbat a fost înjunghiat în plină stradă de un individ cu care s-ar fi certat pentru o datorie mai veche.

În timp ce rănitul a primit îngrijiri medicale la fața locului, suspectul a încercat să fugă. L-a prins însă un martor, care l-a dat apoi pe mâna poliției. Iubita suspectului, o femeie însărcinată, a intervenit în conflictul dintre cei doi bărbați și a fost și ea rănită ușor.

Conflictul dintre cei doi bărbați a început într-un bar, unde s-au întâlnit după serviciu. La masa lor a venit și iubita unuia dintre ei – o femeie însărcinată. La un moment dat, unul i-a reproșat celuilalt că trebuie să-și onoreze o datorie mai veche.

Jignit, datornicul a plecat, împreună cu partenera lui, dar amicul l-a urmărit pe stradă.

Cel care datora bani, spun martorii, a devenit brusc foarte violent. Femeia și-a asumat riscul de a interveni în scandal, deși iubitul ei era înarmat. În timp ce încerca să îi despartă, a fost și ea ranită. În urma altercației, bărbatul atacat a suferit răni și s-a prăbușit într-o baltă de sânge.

Imediat după ce a comis fapta, suspectul a încercat să fugă, dar un martor care se afla în zonă a reușit să-l imobilizeze

Oamenii au sunat la 112, iar polițiștii de la secția 21 au intervenit imediat. În tot acest timp, rănitul a primit îngrijiri mediale în plină stradă, apoi a fost transportat la spital.

În urma audierilor, care s-au terminat în miez de noapte, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi, va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, mai ales că nu este pentru prima dată când provoacă un scandal.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*