Barack Obama i-a predat ştafeta emoţionant candidatei oficiale a democraţilor, Hillary Clinton, şi l-a criticat deschis pe Donald Trump – FOTO, VIDEO

  • Adelina Mitrache
  • 28 iulie 2016
  • Externe
barack obama hillary clinton

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a susţinut un discurs, în cadrul Convenţiei Democrate din Philadeplhia, în favoarea lui Hillary Clinton, candidata desemnată oficial de Partidul Democrat pentru a câştiga alegerile prezidenţiale, criticându-l pe Donald Trump, relatează BBC News online.

Obama a susţinut la Convenţia Democrată din Philapdeplhia că Hillary Clinton este cea mai calificată persoană care a candidat vreodată la Casa Albă.

Acesta a spus că votanţii au de ales între speranţă şi frică, atacându-l pe republicanul Donald Trump.

“America este deja mare. America este deja puternică”, a spus el în discusul care a încheiat Convenţia Democratică.

“Vă promit, puterea voastră, forţa voastră nu depinde de Donald Trump”, a adăugat Obama. El a ţinut un discurs care a vizat atât apărarea moştenirii sale, dar şi o trecere a ştafetei către Clinton, cerând unificarea democraţilor prin recunoaşterea adepţilor liberali ai senatorului Bernie Sanders.

Obama a lăudat caracterul lui Hillary Clinton, numind-o „un lider cu planuri concrete de a elimina barierele (…) şi de a lărgi cercul de oportunităţi pentru fiecare american”

Acesta a făcut referiri şi la imaginea ţării sale proiectată de Trump, subliniind că „nu este America” pe care o ştie el.

obama

Vicepreşedintele Statelor Unite, Joe Biden, l-a criticat, de asememea, pe Donald Trump, spunând că acesta din urmă „susţine tortura”, „intoleranţa religioasă” şi că „trădează valorile” statului.

„Nu are habar de ce anume face America o ţară nemaipomenită”, a mai spus Biden. „Nu are nici cea mai mică idee”, a continuat el.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *