Ultimele Știri

Barack Obama despre Donald Trump: „Nu cred că el va fi președinte al Statelor Unite”

Președintele american, Barack Obama nu crede că Donald Trump îi va ocupa locul la Casa Albă odată cu anul 2017, în ciuda faptului că acesta s-a aflat pe primul loc în sondajele realizate de tabăra republicanilor.

Acesta exclude posibilitatea ca omul de afaceri să ocupe funcția de președinte al Americii: „Nu cred că el va fi președinte al Statelor Unite”, a declarat Barack Obama în cursul unui interviu.

În ceea ce privește părerea sa despre magnatul din domeniul imobiliar, președintele a declarat că Trump se află într-un stadiu deloc avansat al campaniei: „Știe cum să atragă atenția. Este personajul tipic al emisiunilor de tele-realitate (…) În acest stadiu încă deloc avansat al campaniei, nu este surprinzător că se bucură de multă atenție.

Barack Obama, ales în 2008 și apoi reales în 2012 ,a declarat că nu regretă că nu mai poate candida a treia oară la funcția de președinte al SUA, considerând că este benefică această schimbare: „Sunt de părere că este sănătos și bine pentru democrația noastră”, a răspuns el, subliniind salutar să existe „o nouă perspectivă, noi idei și un alt tip de discuții cu poporul american”.

Președintele mai are de petrecut 15 luni la Casa Albă, după care urmează să părăsească funcția de președinte. Acesta de declară mândru de ceea ce a realizat în timpul celor două mandate și a declarat că ar face mai multe de atât:

„Sunt mândru de ceea ce am făcut și mi-ar plăcea să fac mai mult. Când voi ajunge însă la finalul mandatului, cred că va fi momentul prilenic pentru mine să plec„, a afirmat el

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*