Ultimele Știri

Bancpost reduce dobanda la clienții împrumutați în franci elvețieni

Bancpost, deţinută de banca elenă EFG Eurobank, a anunţat că reduce dobânda cu 0,80 puncte procentuale pentru toţi clienţii săi cu credite în franci elveţieni cu dobândă variabilă.

Prima măsură a unei bănci din România de a veni în ajutorul oamenilor cu credite în franci elvețieni, afectați de aprecierea cu peste 20% a monedei din Țara Cantoanelor se va aplica începând din data de 29 ianuarie 2015 şi va fi valabilă până la următorul termen de revizuire a dobânzii, conform clauzelor stipulate în contractul fiecărui client.

„Bancpost îşi sprijină clienţii care întâmpină dificultăţi la plata ratelor prin soluţii individuale. Bancpost va continua să ofere şi soluţii pe termen lung, bazate pe opţiunile şi nevoile fiecărui client. Aceste soluţii au început să fie oferite de bancă încă din 2009, iar în prezent includ restructurarea, conversia de monedă şi prelungirea perioadei de creditare”, informează banca.

Potrivit ZF, activele băncii elene în România se situau la sfârşitul lunii septembrie la 3,38 miliarde de euro, în scădere de la 3,46 miliarde de euro la sfârşitul primului semestru. În decembrie 2013, activele se ridicau la 3,85 miliarde de euro.

Portofoliul de depozite al Eurobank pe piaţa românească era la sfârşitul lunii septembrie de 1,87 miliarde de euro, faţă de 1,89 miliarde de euro în luna iunie şi 1,87 miliarde euro în decembrie 2013.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*