Ultimele Știri

Bacteria E.coli: Mesajul apărut pe pagina de Facebook a companiei Brădet

bradet

Fabrica de lactate Brădet implicată în scandalul îmbolnăvirilor cu bacteria E.coli din județul Argeș, a precizat pe pagina sa de Facebook cum vede situația în care se află în momentul de față.

“Vă mulţumim mult de tot celor ce ne sunteţi alături, ne cerem scuze celor, pe care, poate, i-am supărat. Este foarte greu ca în această ţară unde mass media te ridică şi tot ea te distruge să ne exprimăm punctul de vedere. Aşa cum s-a scris suntem o fabrică mică, acea fabrică în care toată familia a fost implicată şi de unde noi, toată familia, de la mic la mare consumăm produsele.

Din această fabrică, în toată această perioadă, au plecat produse şi în comunitatea europeană şi nu am avut niciodată niciun incident. Până în acest moment, nu ştim ce să va spunem, fiindcă rezultatele analizelor nu sunt finale; tocmai de aceea nu vrem să facem vreo declaraţie în acest sens; dar, aşa cum părinţii de la Marie Curie au ieşit şi au declarat că NU brânza proaspătă a fost alimentul consumat de copilaşi şi atâta timp cât analizele făcute până la această dată atât la personal cât şi la produse au ieşit bune, haideţi să nu ne mai dăm cu părerea şi să lăsăm persoanele abilitate să-şi facă treaba.

Suntem părinţi, suntem persoane cu frică de Dumnezeu şi ne este foarte greu în aceste momente să înţelegem ce se întâmplă.”, a fost mesajul postat pe pagină de Facebook a producătorului.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*