Ultimele Știri

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a fost ales în Consiliul de Administrație al Adunării Generale a Asociației Ombudsman-ilor și Mediatorilor Francofoni

A avut loc, în Quebec, Canada, în perioada 13-15 octombrie 2015 cel de-al nouălea Congres și Adunarea Generală a Asociației Ombudsman-ilor și Mediatorilor Francofoni (A.O.M.F.), eveniment la care a participat și Avocatul Poporului, domnul Victor Ciorbea.

Adunarea Generală a A.O.M.F. a ales un nou președinte, în persoana domnului Marc Bertrand, Ombudsman al regiunii Wallonia și al Federației Wallonia-Bruxelles. În funcția de secretar general al A.O.M.F. a fost reales domnul Jacques Toubon, Apărător al Drepturilor în Franța. În cadrul Consiliului de Administrație al A.O.M.F. a fost ales și Avocatul Poporului, domnul Victor Congresul Asociației Ombudsman-ilor și Mediatorilor Francofoni a adoptat câteva rezoluții, între care cea pentru modificarea Statutului A.O.M.F. în sensul organizării Adunării Generale a A.O.M.F. din 3 în 3 ani.

În cadrul Congresului s-a mai stabilit ca viitoarea reuniune a Consiliului de Administrație al A.O.M.F. să aibă loc anul viitor, la București.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*