Avocatol Poporului, dator la stat cu 350.000 de lei

Victor Ciorbea

Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, a precizat, marţi, cu privire la datoriile pe care le are la ANAF, că sunt din perioada în care a fost asociat la „Societatea Civilă Profesională de Avocaţi Ciorbea Victor & Ciorbea Lacrima”, precizând că în ultimii zece ani a plătit statului 1.600.000 de lei.

Pe lista cu persoanele fizice datornice la ANAF, figurează şi Avocatul Poporului Victor Ciorbea care împreună cu soţia au o datorie fiscală de peste 350.000 de lei.

Cu privire la datoriile sale, Victor Ciorbea a făcut precizarea că datoriile respective sunt din perioada în care a avut „calitatea de asociat la „Societatea Civilă Profesională de Avocaţi Ciorbea Victor & Ciorbea Lacrima”, până la numirea în funcţia de Avocat al Poporului.

„Precizez că în ultimii 10 ani am plătit către bugetul de stat, 1.600.000 de lei, reprezentând taxi şi impozite, pe lângă suma de aproximativ 6.000.000 de lei, rate bancare”, se mai spune în comunicat.

Victor Ciorbea susţine că atât el, cât şi soţia sa fac „eforturi deosebite pentru achitarea restului de plată rămas către bugetul de stat, precum şi a celorlalte datorii”, îndeplinindu-şi astfel, „cu totală responsabilitate şi bună credinţă obligaţiile către cetăţeni”.

Pe lista datornicilor la ANAF se află şi Regele Mihai I al României, care figurează cu o restanţă 4.107.135 lei dar şi mai mulţi politicieni.

loading...

One thought on “Avocatol Poporului, dator la stat cu 350.000 de lei

  1. CE MAI CAUTA DOMNULE CRIMINALUL ASTA IN VIATA PUBLICA? N-a facut destul de rau tarii asteia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *