Ultimele Știri

Avocata lui Victor Ponta s-a prezentat la DNA cu scutirea medicală

victor-ponta

Avocata premierului autosuspendat din funcție Victor Ponta s-a prezentat la Direcția Națională Anticorupție cu documente care dovedesc faptul că premierul nu se poate prezenta la audieri, având nevoie de îngrijiri medicale.

Avocata lui Victor Ponta s-a prezentat și săptămâna trecută la DNA pentru ai anunța pe procurori că șeful guvernului se află în Turcia pentru o intervenție chirurgicală la genunchi, în urma unei accidentări la baschet.  Victor Ponta este acuzat de spălare de bani, complicitate la evaziune fiscală, fals în acte (17 infracțiuni) în dosarul lui Dan Șova.  Premierul a plecat să se opereze în Turcia de la Baku cu avionul președintelui turc Recep Tayyip Erdogan. Acesta s-a operat la genunchi la clinica de lux Medipol deținută de familia președintelui turc. 

Victor Ponta a anunțat pe pagina sa de facebook că are nevoie de circa 28  de zile de recuperare după operație și s-a autosuspendat din funcție. Urmăritul penal Victor Ponta ar fi fugit din țară pentru a scăpa de audierile procurorilor DNA și eventuala sa punere sub control judiciar. 

victor_pontaCitește și: Ponta cu un picior în pușcărie? Premierul se autosuspendă și avem interimat la Palatul Victoria

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*