Ultimele Știri

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România – VIDEO

avion

Avionul care transporta membri ai clubului de fotbal Manchester City spre Bucureşti a fost evacuat, luni dimineaţă, înainte de a decola din Marea Britanie, după ce în cabină a fost semnalat fum.

Avionul urma să decoleze la ora 10.30 (12.30, ora României) din Manchester spre Bucureşti. Aeronava – în care erau membri ai departamentului tehnic al clubului Manchester City, inclusiv ambasadorul clubului şi fostul jucător Mike Summerbee, sponsori şi jurnalişti – a fost evacuat pe pista aeroportului din Manchester după ce în cabină a fost semnalat fum sau abur.

După aproximativ o oră, pasagerii au fost îmbarcaţi din nou în avionul companiei Carpatair, fiind înştiinţaţi că inspecţia nu a descoperit nimic anormal.

„După informaţii privind o defecţiune la sistemul de aer condiţionat, pasagerii zborului Carpatair spre Bucureşti au fost debarcaţi scurt timp ca măsură de precauţie”, a transmis Aeroportul Manchester.

Potrivit Aeroportului Manchester, Cursa V32422 spre Bucureşti trebuia să decoleze iniţial la ora 10.30 (12.30, ora României), dar a părăsit aeroportul la ora 11.58 (13.58, ora României).

În momentul difuzării acestei ştiri, aeronava este în zbor, deasupra Canalului Mânecii, îndreptându-se spre Bucureşti, conform site-ului de monitorizare a zborurilor Flightradar24.com.

Echipa Manchester City a ajuns duminică seară, cu alt avion, la Bucureşti, unde va juca marţi în play-off-ul Ligii Campionilor cu Steaua.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*