Ultimele Știri

Avertizare meteo de ploi torențiale, furtuni și grindină, pentru joi și vineri

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de instabilitate atmosferică accentuată. Această avertizare este valabilă începând de joi de la ora 12.00 până vineri la ora 12.00.

Zonele în care vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică accentuată sunt Moldova, Transilvania și în zona Carpaților Orientali și Meridionali. Potrivit ANM,instanilitatea atmosferică se va semnala și în jumătatea de sun a țării, însă acest lucru se va întâmpla doar în dimineața zilei de vineri.

Vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii restrânse vijelii şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 15 l/mp şi izolat 30-40 l/mp.

În Capitală, vreme deosebit de caldă cu 16 grade dimineaţa şi 33 de grade după-amiaza. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate spre seară când vor fi averse, descărcări electrice şi vânt.

Vineri valorile termice vor marca o scădere faţă de ziua precedentă, astfel că maximele se vor încadra între 23-24 de grade în depresiunile transilvane și în nordul Moldovei şi 30 de grade la Timişoara şi Giurgiu. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în sudul şi sud-estul ţării şi la munte unde, pe arii restrânse, vor fi averse şi descărcări electrice.

În Bucureşti, temperaturile vor fi uşor mai scăzute decât în ziua anterioară. Dimineaţa, 18 grade şi o maximă de 29-30 de grade.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*