Avertisment pentru Regatul Unit: Va fi „catastrofală”

  • Adelina Mitrache
  • 26 iunie 2016
  • Externe
brexit marea britanie anglia uniunea europeana steag

Marea Britanie trece printr-un tumult politic și economic fără precedent. Rezultatul votului a scos la iveală diviziuni adânci în rândul populației, iar regretul începe acum să îi cuprindă pe cei care au votat pentru Brexit.

Pierderea accesului la piaţa unică europeană după ieşirea din UE va fi „catastrofală” pentru Marea Britanie, afirmă ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, avertizând că Londra va pierde şi controlul asupra imigraţiei, astfel că cei care cred că europenii au nevoie de britanici greşesc.

„Cei care spun că UE are nevoie de noi mai mult decât noi de ei şi că ni se va permite să avem control asupra imigraţiei şi să menţinem accesul la piaţa unică se înşeală”, a declarat Philip Hammond, care a susţinut rămânerea Marii Britanii în Uniunea Europeană.

„Nu vom putea să negociem controlul asupra imigraţiei din Uniunea Europeană şi nici accesul deplin la piaţa unică”, a adăugat Philip Hammond, citat de postul ITV.

Majoritatea cetăţenilor britanici au votat pentru ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

loading...

2 thoughts on “Avertisment pentru Regatul Unit: Va fi „catastrofală”

  1. ce este mai nasol e faptul ca Uniunea Europeana este pe cale sa se rupa ! moment in care fiecare stat va cere parasirea celor care nu au cetatenie in respectiva tara. granitele vor fi refacute ! macar bine ca nu am stat in frig si ploi degeaba la referendum si alegerile recente . are cine si ce sa ne astepte acasa .

  2. ce se va alege de anglia cand englezi nu vor mai putea sta pe benefituri ? cine poate sa numeasca macar 1 englez care munceste in domeniul ( HARD WORK ) adica munca care o fac europenii pentru 800-1200 pe luna nici odata no sa munceasca ei pentru atat ei prefera benefituri concil si sa stea in baruri sa beie pana pica pe sub mese

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *