Ultimele Știri

Avertisment important, lansat de MAE

mae

MAE a lansat un avertisment important pentru care vor să călătorească în Bosnia şi Herţegovina.

Autorităţile din Bosnia şi Herţegovina anunţă că urmează să ningă abundent în mai multe zone ale ţării, dar şi temperaturi extrem de scăzute care vor favoriza producerea îngheţului pe şosele, informează o atenţionare de călătorie emisă, luni, de Ministerul Afacerilor Externe.

Potrivit sursei citate, autoritatea de supraveghere a traficului rutier din Bosnia şi Herţegovina – BIHAMK – avertizează asupra condiţiilor grele de trafic rutier, cu precădere în zonele de munte, respectiv pasurile şi trecătorile Ivan (pe ruta Sarajevo-Konjic), Nisici (pe ruta Srednje-Olovo), Rostovo (pe ruta Novi Travnik-Bugojno), Laniste (pe ruta Kljuc-Bosnanski Petrovac), Ostrelj (pe ruta Bosanski Petrovac-Drvar).

Se recomandă folosirea echipamentelor de iarnă de către toţi participanţii la trafic, iar pentru tiruri şi maşini grele este precizată obligativitatea folosirii lanţurilor.

‘MAE recomandă cetăţenilor români care doresc să tranziteze Bosnia şi Herţegovina să se informeze înainte de a pleca la drum şi să evite pe cât posibil zonele menţionate în următoarele 5-7 zile’, precizează aceeaşi sursă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*