Avertisment făcut de șeful CIA! După Turcia, ISIS ar plănui atentate și în SUA

  • Nicoleta Ungureanu
  • 30 iunie 2016
  • Externe

Șeful CIA, John Brennan, spune că este foarte probabil ca Statul Islamic să plănuiască astfel de atentate sinucigașe și pe teritoriul Statelor Unite, în special în aeroporturi.

Acesta confirmă că atentatele teroriste din Aeroportul Ataturk din Istanbul poartă marca Statului Islamic și că este foarte probabil ca astfel de atentate să aibă loc și pe aeroporturile americane.

„Sunt îngrijorat ca profesionist de servicii secrete de capabilitățile de care dispune ISIS … și mai ales de determinarea teroriștilor de a ucide cât mai multe persoane în astfel de detonări sinucigașe”, a spus Brennan potrivit Politico.

Strategia de a preveni astfel de atentate sinucigașe este îngreunată de un dușman extrem de determinat și care nu este preocupat să scape cu viață în urma atacului cu bombă pe care-l pune la punct, explică șeful CIA.

„Aș fi surprins dacă ISIS nu ar încerca să pună la cale astfel de atentate în SUA”, a spus Brennan, care nu a confirmat însă jurnaliștilor că gruparea teroristă se află în spatele atentatelor din Istanbul.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *