Ultimele Știri

Averea lui Nicușor Constantinescu pusă sub sechestru

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis  să pună sechestru pe toate bunurile lui Nicuşor Constantinescu. Tribunalul a hotărât să pună sechestru asigurător pe bunurile preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa.

Nicuşor Constantinescu, cercetat de DNA în mai multe dosare, se află de mai multe luni în SUA, la tratament pentru cancer de prostată. Constantinescu a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie în trei dosare penale. Într-unul dintre acestea este acuzat că nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa, în altul că nu s-a supus controlului Curţii de Conturi, iar în cel de-al treilea, pentru că a atribuit nelegal terenuri.

Apropiatul lui Nicușor Constantinescu, Radu Mazăre, a declarat că fostul președinte al Consiliului Județean Constanța își dorește să revină în țară.

“Am vorbit cu el acum vreo 3-4 zile. Tremură carnea pe el să vină în ţară. E disperat, a zis că nu mai poate să stea acolo. Şi m-a întrebat ce să facă. El vrea să vină, dar eu ce pot să-l sfătuiesc, asta e o chestiune mult prea personală, e o decizie.Dacă vine aici şi-l bagă la beci şi Doamne fereşte îl afectează medical. El e disperat să vină în ţară. Nicu vrea să vină, eu vreau să plec”, a adăugat Mazăre.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*