Ultimele Știri

Autostrada inaugurată acum câteva zile de Victor Ponta a crăpat

Cea mai nou porțiune de autostradă dintre Orăștie și Sibiu, inaugurată de premierul Victor Ponta și de ministrul Transporturilor Ioan Rus cu doar două zile înaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, s-a fisurat la kilometrul 60.

O fisură cu o lungime de zece metri şi o lăţime de un centimetru a apărut, ieri, pe mijlocul benzii întâi între localităţile Cunţa şi Sălişte, unde muncitorii de la firma italiană Impregilo au lucrat la foc continuu înainte de deschiderea traficului. Imediat după semnalarea crăpăturii, traficul în zonă a fost închis, iar muncitorii au astupat fisura cu lapte de ciment, iar în trei ore circulaţia a fost reluată.

„În 15 noiembrie, pe această autostradă, din declarațiile partenerilor și colaboratorilor noștri, mergem la vot pe autostradă!”, a declarase Ioan Rus în 10 octombrie, cand venise să supravegheze lucrările în zona.

Pe tronsonul de 22 de kilometri lucrările s-au terminat chiar în dimineața inaugurării, pe semne că cineva a forțat deschiderea autostrăzii, deși zona fusese afectată de alunecări de teren, iar calitatea lucrărilor are de suferit din cauza termenului scurt de finalizare.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*