Ultimele Știri

Autorităţile cer ajutorul publicului pentru a-l identifica pe cel de-al treilea islamist care s-a aruncat în aer la atentatele din Paris

Poliţia franceză a dat publicităţii fotografia celui de-al treilea islamist care s-a aruncat în aer la 13 noiembrie la Stade de France, cerând ajutorul publicului pentru identificarea acestuia, conform Digi24.

Presa britanică a prezentat în premieră fotografii cu clădirea din Saint-Denis, unde se ascundea Abdelhamid Abaaoud, considerat organizatorul atentatelor, şi care a fost luată cu asalt de către trupele speciale franceze, săptămâna trecută. Pe imagini se văd clar urmele gloanţelor trase de forţele de ordine, dar şi distrugerile provocate de femeia care s-a aruncat în aer.

Ministrul francez de Externe a declarat, într-un interviu pentru France-Presse, că membrii Statului Islamic sunt monştri, dar că această grupare poate fi înfrântă. „Aceşti oameni sunt monştri, dar sunt doar 30.000. Dacă toate puterile vor face front comun, vom putea scăpa de aceşti oameni”, spune Laurent Fabius. 

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*