Ultimele Știri

Austria ia măsuri de prevenire a terorismului. O femeie de origine română convertită la islam se află sub atenția autorităților

Autoritățile din Austria monitorizează sute de islamiști, printre aceștia numărându-se și o femeie de origine româncăcare locuiește în Viena, aceasta postând pe pagina sa de Facebook o fotografie cu o armă de foc.

Riscul cu privire la atentate teroriste este prezent și în Austria, iar autoritățile au în vizor sute de islamiști. Ministrul austriac de Interne, Wolfgang Sobotka, atrage atenţia că situaţia în materie de securitate în Europa a continuat să se înrăutăţească începând din ianuarie 2015, când au fost comise primele atentate la Paris, în redacţia revistei satirice Charlie Hebdo, conform Mediafax.

Austria a luat măsuri, prin urmare, serviciile de securitate au primit echipamente ultramoderne, legislaţia antiteroristă a fost modificată, iar Direcţia federală pentru protecţia Constituţiei şi combaterea terorismului (BVT) are personal suplimentar.

Printre persoanele care ar fi monitorizate de serviciile de securitate austriece s-ar număra şi o femeie de origine română care locuieşte în Viena şi care ar fi postat pe Facebook o imagine cu o armă de foc, potrivit publicației publicaţiei Kronen Zeitung.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*