Ultimele Știri

Augustin Zegrean: Statele se forțează să adopte legi ale desfrânării! Dacă tatăl tău este un bărbat și mama ta este tot un bărbat?

zegrean

Președintele Curții Constituţionale, Augustin Zegrean, a participat la o dezbatere despre justiţie, organizată de Comunitatea Evreilor din România, unde a avut un discurs extrem de critic la adresa desfrânării, prostituției, homosexualilor și a minciunii. 

Augustin Zegrean a fost invitat să vorbească în fața audienței despre cele zece porunci, însă acesta a avut un discurs  extrem de dur și l-a atenționat pe Valeriu Zgonea în privința legiferării prostituției. Acesta a susţinut că cele 10 porunci nu sunt respectate în societate şi a dat exemple care făceau referire la prostituţie, homosexualitate şi la căsătoriile între persoanele de acelaşi sex.

Discursul președintelui Curții Constituţionale a României Augustin Zegrean:

”Cele 10 porunci decalogul, reprezintă prima mare încercare de legiferare, de codificicare a legislației omenirii în decursul vremii, sigur că ele nu au fost respectate și nu sunt respectate nici în ziua de astăzi.

Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta – Cine o fi tatăl tău când fecundarea este făcută in vitro? Cine o fi mama ta când ai fost purtat în pântece de o mamă surogat? Dar dacă tatăl tău este un bărbat și mama ta este tot un bărbat? 

Să nu fii desfrânat – Este cea de-a șaptea poruncă, păi în ziua de azi dl. Zgonea statele se forțează să adopte legi ale desfrânării, pentru că se vorbește tot mai des despre legea prostituție. 

Să nu ridici mărturie mincinoasă împotriva aproapelui tău – Sigur că mărturia mincinoasă este pedepsită de toate legislațiile, dar delațiunea? (…) suntem martorii delațiunii dintotdeanua, și au practicat-o oamenii cu plăcere.” 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*