Ultimele Știri

AUDIO: Reacţie nervoasă a primarului Capitalei. Răspunde cu o înjurătură la o întrebare despre căldură

stefanel Dan Marin

Primarul general interimar al Capitalei, Ştefănel Dan Marin, a avut o reacţie nervoasă, vineri, înjurând atunci când un jurnalist i-a cerut opinia în legătură cu probleme de la RADET şi cu furnizarea căldurii în Bucureşti, în această iarnă.

Edilul interimar al Capitalei, Ştefănel Dan Marin, a fost contactat vineri de un jurnalist Europa FM, care l-a rugat să precizeze care este punctul său de vedere în contextul în care RADET a anunţat din nou că bucureştenii ar putea rămâne fără căldură şi apă caldă în aproximativ o săptămână.

„În acest moment nu se poate. Vă rog frumos după-amiază şi, dacă se poate, vă răspund cu mare drag”, a răspuns primarul.

Jurnalistul a insistat să primească un răspuns, iar primarul l-a întrebat cum a motivat preşedintele CA al RADET declaraţia pe care a făcut-o: „Şi cum a motivat, domle, această declaraţie? Că sunt şi eu curios. (…) Acolo vorbim de un buget de investiţii, nu vorbim de subvenţie pe care în momentul de faţă au luat-o şi în avans”.

În momentul în care reporterul l-a rugat să repete o informaţie, precizând că nu a înţeles, primarul general interimar a răspuns printr-o înjurătură, după care a închis.

AUDIO – ÎNREGISTRAREA DISCUŢIEI

Capitala ar mai putea avea asigurată căldura şi apa caldă aproximativ o săptămână dacă Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) nu va aproba în şedinţa de luni bugetul Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET), a declarat vineri, preşedintele CA, Gabriel Dumitraşcu.

El a explicat că, dacă primarul interimar al Capitalei, Ştefănel Dan Marin, nu va înţelege să introducă în prima şedinţă a CGMB proiectul pentru aprobarea bugetului RADET în procedură de urgenţă, căldura şi apa caldă pentru bucureşteni vor mai putea fi asigurate probabil o săptămână din inerţie.

Preşedintele CA al RADET a precizat că a discutat de mai multe ori cu primarul care i-a transmis că problema bugetului RADET va fi discutată într-o şedinţă ordinară la sfârşitul lunii noiembrie.

„În aceste condiţii sistemul va mai funcţiona câteva zile din inerţie. Nu cred că se opreşte căldura duminica aceasta, pentru că există o inerţie a sistemului care va duce mai departe la furnizarea căldurii, dar nu pentru mult timp, probabil cam o săptămână”, a spus Dumitraşcu.

Acesta a mai precizat că CGMB se va întruni luni într-o şedinţă extraordinară, dar, în ciuda discuţiilor care au existat cu primarul Ştefănel Dan Marin, pe ordinea de zi nu este prevăzut proiectul de buget al RADET.

Primarul general interimar a anunţat că va susţine o conferinţă de presă, vineri, la ora 18.00.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*