Ultimele Știri

AUDIO | Liviu Dragnea neagă că ar fi comparat corupţia cu un ”bullshit” /Jurnalistul elveţian Urs Bruderer: Are probleme în a-şi aminti propriile cuvinte

dragnea

Jurnalistul elveţian Urs Bruderer a respins joi acuzaţiile liderului PSD, Liviu Dragnea, potrivit cărora ar fi editat înregistrarea în care se referă la corupţie ca fiind ”bullshit”.

”Colegi români îmi spun că liderul PSD, Liviu Dragnea, ar fi insinuat public faptul că radioul public elveţian face ştiri false. Să spunem că are probleme în a-şi aminti propriile cuvinte. Iată citatul complet needitat a ceea ce a spus la sfârşitul discuţiei noastre despre PSD, corupţie şi viitorul României”, a scris jurnalistul pe Facebook.

Înregistrarea este disponibilă la adresa

Întrebat dacă a vorbit pentru un post de radio din Elveţia şi a spus că o disuţie despre lupta corupţie este un ”bulshit” şi dacă, în consecinţă, consideră că lupta anticorupţie şi o discuţie despre corupţie reprezintă o prostie, Dragnea a răspuns: ”Nu, nu discut asta. Eu nu am spus aşa ceva”.

În condiţiile în care jurnaliştii i-au atras atenţia că a fost înregistrat, iar aceasta este publică, Dragnea a spus: ”Eu am înţeles. Nu ştiu ce au făcut şi ce au montat, eu nu pot să spun aşa ceva. Nici măcar nu eram singur eu cu acei reporteri”.

Ulterior, unul dintre jurnaliştii prezenţi al conferinţa de presă a pus pe sistemul audio al sălii de conferinţă înregistrarea şi l-a confruntat pe liderul PSD cu acesta.

După ce înregistrarea s-a terminat, jurnalistul l-a întrebat pe Dragnea dacă vocea auzită este a lui sau nu, liderul PSD răspunzând: ”Nu facem jocul cu pixelul albastru. Eu v-am spus că eu nu am avut această succesiune de cuvinte. Eu nu ştiu fiecare cum le-a montat acolo”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*