Ultimele Știri

Audio exploziv: Cum aranjează PSD alegerile

Baronul de Satu Mare, Mircea Govor, i-a ”aliniat”  pe primari, consilieri, directori de deconcentrate, preoți sau directori de şcoli, absolut toți au fost aprig criticați și atenționați că nu vor mai primi nici un ban de la buget dacă nu mobilizează oamenii la vot pe 16 noiembrie la alegerile prezidențiale.

Baronul a fost foarte supărat pentru că a pierdut alegerile în judeţ și i-a amenințat pe toți cei prezenți la ședința locală de partid. Tentaculele caracatiței de partid se pare că atinge absolut toate funcțiile din administrație, după cum spune baronul Govor.

„Deci nu se mai poate. Dacă vreţi să lucrăm bine împreună, bine, dacă nu cu asta basta. (…) Cei care nu veţi avea rezultate în turul doi, cât sunt eu în Consiliul Judeţean şi cât am posibilitate, nu o să primiţi niciun cinci bani. Când se repartizează bugetul – zero şi garantez că niciunul nu mai primeşte nimic. Staţi şi muriţi, asta e viaţa. (…) Şi-o spun foarte clar. Toţi directorii de deconcentrate care au fost numiţi politic, directorii de şcoli, toţi care au fost numiţi politic dacă nu participă efectiv la campanie, pleacă acasă”, îi avertizează Govor.

Oamenii bisericii au fost amenințați cu tăierea fondurilor dacă nu mobilizează electoratul duminică după slujbă. Baronul de Satu Mare îi instruiește pe cei prezenți la ședința de partid și cere o mobilizare fără precedent pentru că altfel nimeni nu va mai primi nici un leu, dacă oamenii  nu sunt sfătuiți să voteze cu Ponta.  Candidatul Victor Ponta s-a clasat pe locul al doilea în judeţ, fiind devansat de Klaus Iohannis cu 0,6%. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*