AUDIO| Cristian Boureanu către fiica sa: „Poate te înscrie vreun prieten de-al lui mă-ta la școala de c***e!”

  • Adelina Mitrache
  • 14 septembrie 2016
  • Politică
cristian-boureanu-ioana-boureanu

Cristian Boureanu a gafat, iar atitudinea lui violentă l-a adus în atenția opiniei publice din nou. De data aceasta, fostul politician și-a agresat atât verbal, cât și fizic, fiica în vârstă de 15 ani. Conform jurnaliștilor de la Click, care au publicat o înregistrare audio a discuției dintre cei doi, Boureanu și-a vărsat năduful pe fiica lui Ioana.

„La ora 11 telefonul se predă. Nu-ți convine, marș la mă-ta. Fă-ți bagajul și dispari”, țipă Boureanu cu putere. 

„Voi sunteți ok, nervii mei sunt praf…Nu mai vreau să văd pe nimeni din familia ta la mine în casă decât când vrea p…a mea. Ia du-te cu mă-ta și fiți voi ocupate…Poate te înscrie vreun prieten de-al lui mă-ta la școala de curve. Dar nu-i nevoie, că te poți înscrie și singură. Te înscrie vreun coleg.  Umbli cu hoaște bătrâne ca mă-ta….o să ții minte, o să fii traumatizată toată viața. Asta e, mânca-ți-aș, să fii”, a izbucnit fostul politician.

ASCULTĂ ÎNREGISTRAREA AICI

Critsian Boureanu a devenit violent cu fiica sa, Ioana, în cursul zilei de luni. Acesta a luat-o la bătaie în plină stradă. Se pare că fata s-a auzit țipând după ajutor chiar din mașina politicianului, motiv pentru care forțele de ordine au intervenit. Oamenii legii au fost nevoiți să sune la dispecer, nefiind abilitați pentru a interveni.

Polițiștii de la Secția 2 i-au întocmit fostului politician dosar penal pentru infracțiunea de ”rele tratamente aplicate minorului”.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *