Ultimele Știri

Au tâlhărit şi ameninţat cu pistolul un taximetrist

taxi

Doi tineri sunt cercetaţi după ce au tâlhărit un taximetrist din Galaţi, pe care l-au ameninţat cu un pistol cu bile de tip airsoft şi l-au obligat să coboare din maşină, după care au plecat cu autoturismul furat spre Brăila, unde au fost prinşi de poliţişti.

Un tânăr de 24 de ani, taximetrist în Galaţi, a sesizat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, printr-un apel la 112, că după ce a făcut o cursă cu doi tineri necunoscuţi în cartierul Dimitrie Cantemir a fost ameninţat de aceştia cu un pistol şi determinat să coboare din autoturism, iar cei doi au plecat cu maşina sa spre Brăila.

Astfel, au fost alertate toate echipajele de siguranţă publică din Galaţi şi Brăila, iar un echipaj de poliţie din Brăila a oprit în trafic maşina furată, în care se aflau cei doi tineri în vârstă de 22, respectiv 25 de ani.

Poliţiştii au stabilit că tânărul de 22 de ani, aflat la volanul maşinii furate, consumase alcool, rezultatul testului indicând 0,51 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în maşină au fost găsite un pistol cu bile tip airsoft, un cuţit cu lama de 13 centimetri şi două plăcuţe de înmatriculare, pe care cei doi tineri le furaseră anterior de la un autoturism parcat, cu intenţia de a le schimba cu ale maşinii furate.

Totoodată, s-a stabilit că, în timpul deplasării spre Brăila, cei doi tineri au aruncat din autoturism un telefon mobil aparţinând taximetristului, pentru a nu fi localizaţi prin sistemul GPS.

Cercetările în acest caz continuă, pentru tâlhărie calificată, furt calificat şi conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*