Au mai rămas două zile până la lansarea noului iPhone 7. Va fi disponibil în 5 culori, iar versiunea cea mai încăpătoare ajunge la 256 GB

Analiștii IT au confirmat unele dintre zvonurile care circulau pe piață cu privire la lansarea noului iPhone 7. Acesta va fi disponibil în cinci culori, ”gold”, ”rose gold”,”silver”, ”dark black” și ”piano black”.

Culoarea ”piano black” va fi folosită cel mai probabil pentru cele mai scumpe versiuni.

Versiunea cea mai încăpătoare de iPhone va ajunge la 256 GB, iar cea mai mică va fi de 32 GB și nu de 16 GB, așa cum eram obișnuiți.

Versiunea standard va rămâne la 2 GB memorie RAM. În schimb, modelul Plus va oferi 3 GB de memorie RAM. Se pare că Apple a fost nevoită să crească puterea de procesare a acestui model, deoarece sistemul foto dual are nevoie de mai multă memorie pentru procesarea și combinarea într-o singură imagine a celor două fotografii realizate.

Apple va renunța la ieșirea audio de 3.5 mm, îmbunătățind astfel rezistența la apă a noului model, care se pare că va beneficia de certificarea oficială IPX7. Ca urmare, în pachet va fi livrată o pereche de căști cu conector proprietar Lightning și un adaptor pentru ieșirea tradițională.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *