Ultimele Știri

Atenţie, politicieni! Kovesi va primi încă 50 de procurori

Laura Codruta Kovesi

La insistenţa Laurei Codruţa Kovesi, DNA se va extinde cu încă 50 de procurori, în urma unei hotărâri semnate de premierul interimar Gabriel Oprea.

Premierul interimar a semnat o Hotărâre de Guvern prin care DNA primeşte 50 de procurori în plus.

„Numărul maxim de posturi de procurori şi personal auxiliar de specialitate al DNA se suplimentează cu 50 de posturi de procuror şi 10 posturi de personal auxiliar de specialitate”, se precizează în hotărârea publicată în Monictorul Oficial.

Laura Codruţa Kovesi a solicitat în repetate rânduri alocarea unui număr mai mare de procurori, pentru că oamenii ei pur si simplu nu mai fac faţă numărului mare de dosare, însă apelul ei rămăsese, până acum, fără răspuns.

„Acum avem procurori care au 120 de dosare în lucru. Foarte multe dintre dosarele soluţionate în 2013-2014 le-am găsit în DNA. Sesizările erau venite de la SRI în anii anteriori şi nu s-a lucrat în ele, eu sunt convinsă că din cauze obiective. Şi acum este foarte greu să-ţi prioritizezi activitatea şi o să mai fie dosare vechi. Avem 7.000 de dosare în care lucrează 86 de procurori”, declara Laura Kodruţa Kovesi.

Anul trecut, cei nici o sută de procurori anticorupţie au soluţionat 4.500 de dosare.

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on Atenţie, politicieni! Kovesi va primi încă 50 de procurori

  1. TREBUIE SA SE INCEAPA ODATA SI CONFISCAREA AVERILOR CA ALTFEL POT FI SI 1000 DE PROCURORI CARE LIPSA PARTEA CU CONFISCAREA AVERILOR DIN CREIER

  2. Cand veti incepe verificarea averilor(conturilor bancare) ale preotilor care la umbra donatiilor pentru comunitati mici din diaspora ,a ajutoarelor din strainatate,a fundatiilor infiintate, au strans averi uriase in ultimii 10-15 ani ,nu in folosul comunitatii ci in scopuri personale???? O viata de om n-ar fi de ajuns sa agonisesti ceea ce unii in decurs de 10 ani au reusit sa „stranga”: vile in orase mari,apartamente pentru fiecare copil in parte,masini straine,jeep-uri etc.si astea toate in numele Domnului!! Cand se autosesizeaza D.N.A sau DIICOT????

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*