Ultimele Știri

Atenție bloggerilor! O tânără a primit o țeapă de 1000 lei la un concurs pentru bloggeri

O tânără bloggeriță care a câștigat un premiu în valoare de 1000 lei a scris pe blogul ei despre  încercările eșuate de a intra în posesia premiului. După ce a fost anunțată printr-un mail că este fericita câștigătoare a unui premiu în valoare de 1000 lei la ”Concursul lunii iulie – Lenjerii de pat Outlet”, aceasta a încercat în repetate rânduri să intre în posesia sumei de bani promise, însă fără niciun rezultat.

La început, situația nu a îngrijorat-o pe concurentă, întrucât prim mail-ul trimis de aceștia, cu anunțul câștigătorului, precizau că deocamdată reprezentanții sunt plecați în concediu, și urmează ca în câteva zile să revină, moment în care se vor ocupa și de virarea în cont a sumei de bani câștigate.

Asta după ce câștigătoarea entuziasmată îi anunța pe reprezentanți că nu este în oraș și nu poate veni personal să își ridice premiul ”Am contactat-o, apoi, pe Vienela (una dintre organizatoare) și i-am spus că nu voi fi în localitate timp de 3-4 zile, iar dacă va fi nevoie să-i transmit un număr de cont, să mă anunțe printr-un mesaj pe Facebook. Mi-a răspuns prompt și mi-a spus că și sponsorii sunt plecați în concediu și că vor veni, cel mai probabil, peste o săptămână; așa că nu era cazul să îmi fac griji că nu voi reuși să transmit numărul de cont la timp”.

Tânăra s-a întors în oraș și la două săptămâni de la întoarcerea acesteia, banii nu se arătau încă: ”Am așteptat, am fost răbdătoare încă o săptămână, două… și am primit fix 0 lei. M-am gândit că oi fi greșit numărul de cont, așa că am rugat-o pe Vienela să-mi dea adresa de mail a sponsorilor, să vorbesc direct cu sursa și să nu o mai frec la cap pe ea (pe românește)! Zis și făcut”.

31

Reprezentanții nu numai că ezitau să îi răspundă la mesaje trimise în mod repetat prin intermediul mail-ului, însă se arătau și convinși de faptul că banii au fost virați în contul câștigătoarei, atunci când binevoiau să răspundă la mail-uri. Situația tinerei nu a fost singulară, ceilalți concurenți fiind exact în aceeași problemă, lucru pe care tânăra l-a prezentat reprezentanților.

După ce aceștia au primit mai multe mail-uri în care li se prezenta problema neprimirii banilor de către fiecare dintre concurenți, situația a continuat să fie aceeași. După săptămâni întregi de încercare, aceasta i-a amenințat pe reprezentanți cu postarea atât de câtre ea, cât și de câtre ceilalți concurenți, a unor articole prin care vor vorbi și vor face cunoscută această problemă: ”Le-am mai dat un ultim mail, pe care m-am chinuit să-l formulez în așa fel încât să nu sune chiar a amenințare dar nici a dovadă de prea mult bun simț. Căci, m-am cam săturat să fiu luată drept papagal. Ultima oară când m-am uitat în oglindă, chiar nu aveam pene pe spate!”.

În urma acestui mail, răspunsul a venit mult mai rapid decât alte dăți.

10Deși conturile au fost trimise, banii nu au fost primiți iar încercările tinerei de a intra în posesia acestora a încetat. Bloggerii ar trebui să aibă o atenție sporită în privința concursurilor la care se înscriu. De multe ori, aceștia sunt înșelați și deși sunt anunțați a fi câștigători, nu ajung niciodată să intreîn posesia premiilor mult râvnite.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Atenție bloggerilor! O tânără a primit o țeapă de 1000 lei la un concurs pentru bloggeri

  1. Mda… Si cand imi amintesc cata tevatura a fost cu „concursul” asta prin blogosfera… Mai era putin si-mi luam campii fiindca vedeam articole despre lenjerii peste tot. Aveam cosmaruri cu lenjeriile lu’ Peste.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*