Atentatul din Nisa: Un al patrulea român este dat dispărut în urma atacului

  • Nicoleta Ungureanu
  • 19 iulie 2016
  • Social
atentat franta

Un bărbat în vârstă de 40 de ani este dat dispărut în urma atentatului din Nisa, potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook „SOS Nice”. Acesta este al patrulea român a cărui dispariție a fost semnalizată.

Anunțul despre dispariția lui Barbu Ştefan Valentin, bărbatul în vârstă de 40 de ani, a fost făcut în cursul nopții de luni spre marți.

Este a patra persoană dată dispărută în acest moment, după ce, tot prin pagina de Facebook SOS Nice, a fost căutată o familie, soţ, soţie şi copil minor. Femeia şi copilul au fost găsiţi în spitale din Nisa, însă bărbatul – Cristian Coman, în vârstă de 34 de ani, este în continuare căutat.

Luni, pe aceeaşi pagină de Facebook au apărut informaţii despre un alt cuplu dat dispărut. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 26 de ani – Alexandru Goldan – şi prietena sa, Elena, în vârstă de 31 de ani.

În cazul celor doi, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a informat că până în prezent nu au fost primite solicitări telefonice sau prin e-mail cu privire la persoanele menţionate.

„Conform instrucţiunilor Celulei de Criza a MAE, Ambasada României la Paris a solicitat asistenţa specifică autorităţilor franceze competente. Verificările cu privire la aceste persoane sunt în curs”, preciza MAE într-un comunicat de presă transmis luni după-amiază.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *