Atentatul de la Nisa, surprins într-o imagine sfâşietoare – FOTO

  • Adelina Mitrache
  • 15 iulie 2016
  • Externe
atentat franta

O imagine cutremurătoare a fost surprisă la puţin timp după atacul din Nisa. Un fotograf a reuşit să ilustreze perfect dimensiunea ororii atentatului din Franţa. Imaginea a sfâşiat inimile tuturor celor care au văzut-o, noteză huffingtonpost.com.

Fotografia emoţionantă surprinsă de un fotograf Reuters ilustrează un corp acoperit cu o prelată, probabil un copil, lângă care se află o păpuşă.

La scurt timp după atacul de la Nisa, preşedintele Franţei, Francois Hollande, a declarat că printre victimele masacrului se află şi copii. În panica declanşată în faţa camionului, supravieţuitorii atentatului şi-au pierdut prietenii şi copiii cu care veniseră la focurile de artificii.

copil atentat franta

Captură Huffington Post

Un individ a lovit intenţionat cu un camion sute de persoane care asistau la un spectacol de artificii cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei. Şoferul camionului a fost împuşcat, iar în interiorul vehiculului au fost găsite numeroase arme şi grenade, potrivit Le Figaro.

Şoferul era un bărbat de 31 de ani, de origine tunisină, care trăia în Nisa. Potrivit postului de televiziune francez BFM TV, atacatorul se afla în vizorul poliţiştilor, dar nu pentru infracţiuni de natură teroristă.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *