Ultimele Știri

Atentatul de la Nisa: Eroul care a încercat să-l oprească pe criminal, sărind pe cabina camionului – VIDEO

Autorul atacului terorist din Nisa, Franţa, a fost ucis de forţele de ordine abia după 30 de minute în care bărbatul, identificat ca fiind Mohamed Lahouaiej Bouhlel, a omorât 84 de oameni. Un motociclist a încercat să-l oprească pe terorist, după ce a urmărit camionul şi a încercat să deschidă cabina, dar a căzut în cele din urmă sub roţile vehiculului, potrivit BBC.

Atacul s-a produs la ora 23.00, ora locală, când oamenii sărbătoreau ziua Franţei şi ieşiseră pe străzi să urmărească focurile de artificii. Un motociclist care a văzut camionul intrând în mulțime și-a dat seama ce urma să se întâmple, așa că a încercat să acționeze rapid, însă efortul lui a fost în zadar.

Stăteam în balcon, în dreapta promenadei şi mă uitam cum petreceau oamenii în stradă când dintr-o dată am văzut un camion care venea spre mulţime”, a povestit Richard Gutjahr, 42, care a surpins cu smartphone-ul imagini de la momentul motociclistul a încercat să-l oprească riscându-şi viaţa.

Motociclistul a urmărit camionul şi a încercat să deschidă cabina, dar a căzut în cele din urmă sub roţile vehiculului. “Surprinzător, teroristul conducea foarte încet atunci, nu rapid şi a fost prins din urmă de motociclist”, a spus Gutjahr.

„Motocilistul a încercat să-l ajungă din urmă şi când a ajuns în dreptul lui a sărit pe camion şi a încercat să deschidă uşa camionului, dar a căzut sub roţile lui. După acel momentul, criminalul a accelerat şi a condus în zig-zag în mulţime. Oamenii alergau în toate direcţiile, cei care au reuşit să se salveze au fugit în întrările de la hoteluri”, a povestit jurnalistul.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*