Atac în centrul Londrei: Un tânăr a înjunghiat mai multe persoane.”Una din posibilităţile investigate este terorismul” – FOTO, VIDEO

Un tânăr de 19 ani a înjunghiat mai multe persoane, în Piaţa Russell din centrul Londrei. O persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite, potrivit poliției locale.

Poliția metropolitană a primit un apel la 22.33 ora locală, miercuri, în care se raporta că a un bărbat înarmat cu un cuțit a fost văzut rănind mai multe persoane în Piața Russel. Polițiștii au ajuns la fața locului însoțiți de serviciul de ambulanță și au găsit șase răniți.

O femeie, în vârstă de 60 de ani, a murit la scurt timp după ce a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar celelalte victime, două femei şi trei bărbăţi au fost transportate la spital.

Tânărul a fost arestat la ora 22:39 și se pare că suferea de probleme psihice, conform AFP. Cu toate acestea, autotitățile londoneze nu exclud încă posibilitatea ca acest atac să fi fost unul terorist.

„Un tânăr de 19 ani a fost arestat la puțin timp după ora locală 22:39 (21:39 GMT) și este în prezent sub pază la spital. Primele indicii sugerează că starea sa mentală ar juca un rol semnificativ în acest caz”, a declarat Mark Rowley, adăugând că nicio pistă nu este exclusă totuși, între care și pista teroristă amintită mai devreme.

În zonă au fost desfășurate mai multe unități de poliție, pentru a ține situația sub control.

„Una din posibilitățile investigate este terorismul”, declară poliția metropolitană.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *