Ultimele Știri

Atac dur la adresa lui Ponta, în Parlament: „Odată cu Ponta vă compromiteți toți. Nu dă doi bani pe cetățenii României”

Victor Ponta a primit mai multe atacuri dure din partea membrilor opoziției, în dezbaterile moțiunii de cenzură. Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat că premierului Victor Ponta nu îi pasă de români și de faptul că afectează imaginea României pe plan internațional.

Conform Alinei Gorghiu, în prezent, Ponta este susținut doar de liderii partidelor din coaliție, ”care confundă interesul național cu interesul personal”.

„Odată cu Ponta vă compromiteți toți. Nu dă doi bani pe cetățenii României. Sigur, contează doar miile de oameni pe care îi strânge Ponta pe stadion. Sunt câteva mii de români care au venit să susțină moțiunea în stradă. Au mai semnat peste un milion de români pentru demisia lui Ponta. Dați-i lui Ponta un singur mesaj – lasă-ne! Pleacă!

Ponta e nevinovat până când justiția îl va declara într-un fel sau altul. Însă pe biroul meu se află de ieri demisia lui Dan Motreanu. Vedeți demisia lui Ponta pe undeva?”, a spus Gorghiu, făcând trimitere la vicepreședintele Camerei din partea PNL.

Alina Gorghiu a răspuns atacurilor lui Ponta, conform cărora Atanasiu, ca șef AVAS, a semnat contracte pentru Dan Șova și Alina Gorghiu: ””Mi-e jenă să vorbesc despre colegii din opoziţie, de la PNL. Cel care eventual se află în conflict de interese este Atanasiu, cel care i-a semnat contractele lui Şova şi, după aceea, l-a votat ca ministru în Guvernul USL sau, mă rog, care i-a semnat contractele doamnei Alina Gorghiu, la Electrica, şi care acum este subordonat sau Predoiu care este cercetat în Gala Bute, dar nu e încă suspect, este doar cercetat ca nu cumva să aibă vreo problemă când îmi cere mie demisia”, spunea Ponta.

„Ați căutat tot ce ați putut să găsiți și ați găsit nimic! Dacă se găsește o urmă de suspiciune că am încălcat justiția să veniți cu probe.

Ați căutat tot ce ați putut să găsiți și ați găsit nimic! Dacă se găsește o urmă de suspiciune că am încălcat justiția să veniți cu probe. Avem un prim-ministru care nu mai poate prezenta cu onoare Guvernul României. Nimeni nu-l mai sună, nimeni nu îl mai ascultă. Nu lasă km de autostrăzi, lasă tone de injective și de minciuni în urmă.

Vi se pare ca e vreun exemplu pentru cineva? Un guvern cu susținere zero este un guvern zero – afirmația îi aparține lui Ponta și este perfect valabilă și azi. Este dirijat și controlat de la sediile celor trei partide din coaliție. Singurul lux pe care și-l permite este să atace Opoziția și să jignească presa”, a mai spus Gorghiu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*